La venda online dels Mercats de Reus a Ulabox incorpora els productes de supermercat god_m3rc4r3us 20 d'abril de 2021

La venda online dels Mercats de Reus a Ulabox incorpora els productes de supermercat

Aquest mes d’abril, la plataforma d’Ulabox ja permet comprar a les 15 parades dels Mercats de Reus i completar la llista amb productes de supermercat. Ulabox posa a disposició dels clients de l’àrea d’influència dels Mercats de Reus fins a 3.000 referències més que s’incorporen a la cistella de productes frescos de les parades i arriben a casa el mateix dia en dues comandes diferents.

Fa poc més d’un any, les parades dels Mercats de Reus van començar a vendre els seus productes a través de la plataforma d’Ulabox. Actualment, ja són 15 les parades que venen online: del Mercat Central hi ha Xarcuteria K l’Anto, Polleria La Cantonada 108, Casa Borrull, Carnisseria Mestre Vilella, Carnisseria Antònia, Polleria Rosa Riba, Xarcuteria Àlex, Carnisseria Tremosa, Daniel Salinas, Pesca Salada Vidal, Carnisseria Bigorra, Fruites Martí Gisbert i Casa Pladevall; del Mercat del Carrilet, Fruitacasa i Peix i Marisc Casas.

Ara, a la compra de les parades, s’hi poden afegir els productes de supermercat i rebre-ho a casa el mateix dia, tot i que en dues comandes diferents. La incorporació del supermercat arriba amb ofertes i descomptes per als clients ja registrats i els nous usuaris.

L’àrea de repartiment permet rebre els productes frescos dels Mercats de Reus a bona part del Camp de Tarragona, amb lliurament a les ciutats de Reus i Tarragona i a diverses poblacions del Baix Camp, l’Alt Camp i el Tarragonès:

  • Lliurament diari: Reus, Tarragona, Almoster, Cambrils, Castellvell, La Canonja, La Selva del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms, Salou i Vila-seca
  • Lliurament un o dos dies a la setmana: L’Aleixar, Les Borges del Camp, Maspujols, Mont-roig del Camp, Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Vilaplana, Vinyols i els Arcs, Valls, Alcover, Torredembarra, Perafort, El Morell i La Pobla de Mafumet.