La campanya de Nadal dels Mercats de Reus, premis per als clients i activitats per a totes les edats god_m3rc4r3us 1 de desembre de 2022

La campanya de Nadal dels Mercats de Reus, premis per als clients i activitats per a totes les edats

Aquest divendres, 2 de desembre, comença la programació de Nadal als Mercats de Reus. A més, a partir del 9 de desembre i fins al 5 de gener, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet entren de ple en la campanya de Nadal amb regals i xecs de compra per als clients, per agrair-los la fidelitat durant tot l’any, a més de promoure la compra durant aquestes dates.

Activitats familiars amb música, enguany de la mà de les corals de les escoles Prat de la Riba i Dr Alberich i Casas; tallers de reciclatge; propostes de cuina i pintacares infantil. I, un any més, en un mostrador de cada mercat, torna el pessebre de clicks, de la mà de Jordi Mariné.

Per Nadal, Mercat Central

En el cas del Mercat Central, els mateixos paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada 6 euros de compra. Els clients tenen temps fins a Reis per omplir-la i dipositar-la a la gran urna de vidre que hi ha al mateix mercat a partir del 9 de desembre. Al gener es farà el sorteig de 10 premis de 150 euros en xecs de compra i 3 lots d’estris de cuina Valira.

Pel que fa a l’horari, de cara a la campanya de Nadal, és el següent:

· Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte: de 8 a 15:30 h

· Dijous i divendres tot el dia (inclòs els dies 23 i 30 de desembre): de 8 a 20 h

· Horari especial de Nadal els dissabtes 24 i 31 de desembre: de 8 a 15:30 h

Per Nadal, Mercat del Carrilet

Durant les setmanes de Nadal, els paradistes del Mercat del Carrilet regalaran una butlleta rasca-rasca per cada 6 euros de compra. El premi és instantani: 1.000 xecs de 5 euros per bescanviar a les parades del mercat fins al febrer de 2023. Les butlletes sense premi es poden dipositar a l’urna que hi haruà al mercat per al sorteig final dels estris de cuina. A més, les parades també regalen bosses de compra reutilitzables i calendaris amb receptes de cuina.

Aquest és l’horari del Mercat del Carrilet per les setmanes setmana de Nadal i Cap d’Any:

·      Divendres 23 i 30 de desembre, de 7:30 a 14 h i de 17 a 20:30 h

·      Dissabtes 24 i 31 de desembre, de 7:30 a 15 h

La resta de dies, l’horari habitual és matins de dilluns a dissabte de 7:30 a 14 h i els divendres a la tarda de 17 a 20:30 h.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats destaca: «Cada any, per la campanya de Nadal, els paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carrilet fan un esforç econòmic per premiar els clients que compren durant les festes, amb el sorteig de premis i xecs regal. Una campanya que es completa amb la programació d’activitats familiars i amb l’obertura de més hores per facilitar la compra. Tot plegat, converteix els dos mercats en punts de visita obligada de cara a la festes. Per Nadal, regala Mercats de Reus

El passat divendres 25 de novembre, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet van encendre l’enllumenat de Nadal, coincidint amb l’encesa a tota la ciutat. Enguany, les llums s’encenen una hora menys cada dia com a mesura d’estalvi energètic.

Cant coral, taller de reciclatge i pessebres de clicks

Aquest divendres 2 de desembre s’inicia la programació amb l’estrena dels pessebres de clicks, un al Mercar del Carrilet i un altre al Mercat Central, que es podran visitar fins al 7 de gener.

D’altra banda, el Mercat Central ha programat l’actuació de les corals de l’escola Prat de la Riba –la coral Atrapasons i la coral Bufanotes– aquest divendres 2 a partir de les 11h. En el cas del Mercat del Carrilet, la música hi arribarà el divendres 16 de desembre, amb l’actuació de l’Alberichor, de l’escola Dr. Alberich i Casas.

Aquest divendres, a partir de les 17.30 h, al Mercat Central, s’ha programat una nova edició del taller “Al Mercat s’aprofita tot”, reciclatge d’envasos amb la Susana Pérez, de la parada polleria Cantonada 108.

Els horaris i les activitats de cada mercat es poden consultar als fulletons informatius editats per a cada mercat (veure documents adjunts). Aquests díptics ja estan disponibles a cada mercat i incorporen informació actualitzada de les parades i els telèfons de contacte.