Torna la degustació de botifarra d’ou el Dijous Gras al Mercat Central god_m3rc4r3us 14 de febrer de 2023

Torna la degustació de botifarra d’ou el Dijous Gras al Mercat Central

Aquest dijous, 16 de febrer, és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra amb una degustació popular de botifarra d’ou. Els paradistes del Mercat oferiran a partir de les onze del matí i a l’interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista.

Es repartiran més de 30 quilos de botifarra d’ou, elaborada per les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Central. La degustació començarà a les 11:00 h i s’allargarà fins a exhaurir existències, es podrà tastar la botifarra d’ou, acompanyada d’una llesca de pa.

Com cada any, l’esmorzar del Dijous Gras és gentilesa de les xarcuteries i cansaladeries del Mercat Central: Casa Borrull, Casa Pladevall, Tremosa, Can Ciurana, Besora, Àlex, K L’Anto i Antònia; amb la col·laboració de la fleca Daniel Salinas que hi posa el pa, i l’oli d’oliva verge extra cedit pel consell regulador de la DOP Siurana.

A més, aquest dies els Mercats de Reus també viuen l’ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l’ocasió i els clients que s’hi acostin el cap de setmana podran veure força paradistes disfressats.