El dissabte 27 de maig torna el «Menja’t el Mercat» del Mercat Central i arriba a la desena edició god_m3rc4r3us 10 de maig de 2023

El dissabte 27 de maig torna el «Menja’t el Mercat» del Mercat Central i arriba a la desena edició

El «Menja’t el Mercat», la nit de degustació de tapes del Mercat Central, torna després del parèntesi obligat per la pandèmia i arriba enguany a la desena edició. Els paradistes del Mercat Central organitzen la festa el dissabte 27 de maig, de 18:30 a 23:00 h.

Després de nou edicions exitoses –la darrera el 25 de maig de 2019– el «Menja’t el Mercat» es farà com sempre l’últim dissabte del mes de maig al vespre. Com ja és habitual, les parades participants prepararan una o més tapes, que s’acompanyaran de vi i altres begudes per completar una oferta gastronòmica única.

«Menja’t el Mercat» va néixer la primavera de 2012 amb la voluntat de donar a conèixer totes les possibilitats que ofereixen els productes frescos que es poden trobar a les parades i mostrar una imatge diferent del mercat, en un horari més nocturn i amb un ambient festiu. La degustació s’acompanya cada any d’activitats per a tota la família i per celebrar les 10 edicions enguany hi haurà música en directe.

Ara, amb la informació facilitada per cada parada, es prepara el fulletó que recull totes les tapes i la situació de cada parada en un plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les a l’interior del mercat. El preu s’ha ajustat al màxim i el tiquet combinat es posarà a la venda per 10 euros –un euro més que en l’edició de 2019– i oferirà un paquet de 3 tapes i 2 begudes. Sense el tiquet combinat, cada tapa es vendrà a 2,50 euros i la beguda a 1,50 euros.

Els tiquets de degustació es podran adquirir de manera anticipada a algunes de les parades participants o el mateix dissabte 27 de maig als dos punts de venda que s’intal·laran a l’interior del mercat.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *