Per Nadal, Mercats de Reus god_m3rc4r3us 7 de desembre de 2023

Per Nadal, Mercats de Reus

«Per Nadal, Mercats de Reus»: una campanya amb 4.000 euros en premis per als clients i un ampli programa d’activitats al Mercat Central i al Mercat del Carrilet.

Aquest desembre ha començat la programació d’activitats de Nadal als Mercats de Reus. A més, des d’ara i fins al 5 de gener, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet entren de ple en la campanya de Nadal amb regals i el sorteig de 4.000 euros en xecs de compra per als clients, per agrair-los la fidelitat al llarg de tot l’any, a més d’incentivar la compra durant aquestes dates.

Nadales amb les corals de les escoles Prat de la Riba i Dr. Alberich i Casas; tallers de reciclatge i propostes artístiques; demostracions de cuina i pintacares infantil, una llarga llista d’activitats per a totes les edats. I, un any més, en un mostrador de cada mercat, torna el pessebre de clicks, de la mà de Jordi Mariné.

Per Nadal, Mercat Central
En el cas del Mercat Central, els mateixos paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada sis euros de compra. Els clients tenen temps fins a Reis per omplir-la i dipositar-la a la gran urna de vidre que hi haurà al mateix mercat. A mitjans de gener es farà el sorteig: 20 premis de 100 euros en xecs de compra i tres lots d’estris de cuina Valira.

Pel que fa a l’horari, de cara a la campanya de Nadal, és el següent:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte: de 8:00 a 15:30 h
  • Dijous i divendres tot el dia: de 8:00 a 20:00 h
  • Obertura extraordinària de Nadal el diumenge 24 de desembre: de 9:00 a 14:00 h

I recordar que, com cada any, el divendres 5 de gener el mercat no obre a la tarda.

Per Nadal, Mercat del Carrilet
Durant les setmanes de Nadal, també a partir d’aquesta primera setmana de desembre, els paradistes del Mercat del Carrilet regalaran una butlleta per cada sis euros de compra. Els clients tenen temps fins a la vigília de Reis per omplir-la i dipositar-la a l’urna que hi haurà al mateix mercat. A mitjans de gener es farà el sorteig: 20 premis de 100 euros en xecs de compra i tres lots d’estris de cuina Valira.

A més, disposen de 3.000 calendaris amb receptes de cuina, un obsequi habitual a les parades del Mercat del Carrilet per festes.

Aquest és l’horari del Mercat del Carrilet:

  • Matins de dilluns a dissabte 7:30 a 14:00 h
  • I divendres tarda, de 17:00 a 20:30 h.

Com cada any, el Mercat del Carrilet tampoc obrirà la tarda de la vigília de Reis.

Llums de Nadal i pessebres de clicks
El passat 24 de novembre, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet van encendre l’enllumenat de Nadal, coincidint amb l’encesa a tota la ciutat. Enguany, com ja va passar el Nadal passat, les llums s’encenen una hora menys cada dia com a mesura d’estalvi energètic. A més, a cada mercat, ja hi ha parades decorades.

D’altra banda, la setmana que ve ja es podran veure els dos pesebres de clicks que omplen un mostrador de cada mercat, un al Mercat del Carrilet i un altre al Mercat Central, que es podran visitar fins al 5 de gener.

Música, nadales, cuina i tallers per a totes les edats
Aquest desembre s’ha iniciat la programació especial de Nadal amb l’actuació de les corals de l’escola Prat de la Riba –la coral Atrapasons i la coral Bufanotes– al Mercat Central. En el cas del Mercat del Carrilet, la música hi arribarà el divendres 15 de desembre, amb l’actuació de l’Alberichor, de l’escola Dr. Alberich i Casas. Les dues actuacions ja fa anys que es repeteixen i són un clàssic de la campanya de Nadal dels Mercats de Reus. Com en el cas de la xaranga Bandsonats, que torna un any més: el dissabte 16 de desembre seran al Mercat de Marxants a l’entorn del Mercat Central i pels passejos, al Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes.

Al Mercat Central la programació es completa amb la proposta de cuina de festa «Entrants de fruita i carn» de La Mussara Food i els tallers que faran els mateixos paradistes: «Al Mercat s’aprofita tot», tot un clàssic, una proposta per reciclar els envasos de les mateixes parades de la mà de Susana Pérez, de La Cantonada 108; i «Aprèn al mercat», en què des de Casa Borrull ensenyaran com taller bé el pernil.

La primera setmana de l’any, un matí a cada mercat, hi haurà pintacares infantil amb elements nadalencs de la mà de les professionals d’Always MakeUp.

Els horaris i les activitats de cada mercat es poden consultar als fulletons informatius editats per a cada mercat –veure documents adjunts. Aquests díptics ja estan disponibles a cada mercat i incorporen informació actualitzada de les parades i els telèfons de contacte. Recordeu que els dies abans de Nadal és millor trucar abans i fer la comanda amb temps.

Amb la participació dels Centres Cívics
Enguany la campanya de Nadal té el suport de la Regidoria de Relacions Ciutadanes amb la implicació de la xarxa dels Centres Cívics, que organitzen fins a quatre tallers diferents. El dilluns 11 de desembre es farà un taller de creació artística per a tothom que li agradi dibuixar al Mercat Central; el mateix es repetirà el dimecres 13 de desembre al Mercat del Carrilet. Al Mercat del Carrilet també s’hi farà una demostració de dibuix en directe i un taller d’art floral.

MERCATS_Nadal23_DIPTIC_Central

MERCATS_Nadal23_DIPTIC_Carrilet

 

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *