L’Ajuntament anuncia a les paradistes del Carrilet la pròrroga dels lloguers de les parades i accions de dinamització del mercat god_m3rc4r3us 27 de febrer de 2024

L’Ajuntament anuncia a les paradistes del Carrilet la pròrroga dels lloguers de les parades i accions de dinamització del mercat

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha anunciat aquest dilluns, 26 de febrer a les paradistes del Mercat del Carrilet que l’Ajuntament renovarà el règim de lloguer de les seves parades amb una pròrroga de l’actual contracte, sense necessitat que realitzin cap tràmit administratiu. La vigència de la pròrroga coincidi rà amb el final de l’activitat a les actuals instal·lacions del mercat i l’inici de les obres del nou Mercat del Carrilet.

Guaita ha volgut donar un missatge de seguretat i tranquil·litat administrativa a les paradistes, alhora que els ha traslladat la voluntat del Govern de Reus de potenciar l’activitat del Mercat del Carrilet. En aquest sentit, l’Ajuntament i l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis SA proposaran a les paradistes una programació d’accions de dinamització en les hores d’activitat del mercat com tallers, showcookings, exposicions o lectura de contes, entre altres.

El Govern de Reus també ha traslladat a les paradistes la voluntat que es facin seu tant el futur mercat com el projecte de transformació de l’entorn. En aquest sentit, s’ha compromès a tenir-les informades dels avenços en els treballs de redacció de l’avantprojecte, el projecte bàsic i el projecte executiu de la transformació del Mercat del Carrilet; així com del projecte de transformació urbanística que ha de permetre potenciar aquesta zona de la ciutat i convertir el Carrilet en un nou pol d’atracció que generi més activitat quotidiana a la zona, i més i millor connectivitat amb el seu entorn.

La reunió del Govern de Reus i les paradistes ha tingut lloc aquesta tarda al Mercat del Carrilet amb la presència de representants de les comerciants; l’alcaldessa; el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Josep Baiges; i el president de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis SA, Daniel Marcos.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *