Els alumnes de l’Institut Gaudí tenen parada per un dia al Mercat Central god_m3rc4r3us 13 de març de 2024

Els alumnes de l’Institut Gaudí tenen parada per un dia al Mercat Central

Els alumnes del cicle formatiu IFE «Cures d’animals i espais verds» de l’Institut Gaudí han tingut una parada al Mercat Central per primera vegada. Els alumnes han posat a la venda les verdures i hortalisses de temporada que cultiven al pati del mateix centre educatiu; ho fan a partir de llavors oblidades i sense l’ús de productes químics per al control de plagues.

Els alumnes tenen entre 17 i 21 anys i un perfil amb necessitats cognitives especials, lleus o moderades. El grup s’encarrega de tenir cura dels espais verds de l’institut, a més de fer de voluntaris en altres espais amb activitats relacionades amb la jardineria.

Una part de la collita de verdures, hortalisses i plantes aromàtiques es queda al mateix centre educatiu, on l’alumnat del cicle formatiu d’hoteleria la fa servir per cuinar plats i entrepans que se serveixen a la cantina «Cafè Gaudí» de l’institut. A la vegada, amb les restes orgàniques de la cafeteria, els alumnes produeixen compost per als bancals de l’hort.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *