“La bona etiqueta”, formació als paradistes dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 20 de març de 2024

“La bona etiqueta”, formació als paradistes dels Mercats de Reus

La regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus ha organitzat aquest mes de març un cicle de tallers d’informació alimentària, dirigits especialment a paradistes dels #mercatsdereus i que s’han batejat com: “Les etiquetes en els aliments. Un canal d’informació, per la qualitat i la seguretat alimentària” 🥩🐟🥚🍗🦐🧀🥬

Els tallers, amb una alta participació per part dels paradistes del Mercat del Carrilet i del Mercat Central, han servit de guia sobre l’etiquetatge d’aliments, desgranant els requisits legals, els misteris dels ingredients i els secrets de la informació nutricional 🥒🐟🍤🍔🍏

Amb aquest coneixement, podran etiquetar els productes amb confiança i assegurar-se que els clients estiguin ben informats sobre el que compren ✍️

#reus #salutreus #proximitat #comerç #mercatsmunicipals #etiquetatge

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *