La campanya “La bona etiqueta” arriba als Mercats de Reus god_m3rc4r3us 12 d'abril de 2024

La campanya “La bona etiqueta” arriba als Mercats de Reus

La campanya “La bona etiqueta” que es du a terme des de la regidoria de Salut i Esports arribarà aquest mes d’abril als Mercats de Reus, col·laboradors de la proposta. El pròxim dilluns dia 15 i de forma repetida els dies 19, 22 i 26 d’abril, s’instal·larà al Mercat Central una parada visual per donar la informació als consumidors sobre el dret que tenen sobre la informació alimentària. La parada e starà oberta des de les 10:00 h fins a les 12:00 h. 

“La bona etiqueta” estarà també al Mercat del Carrilet. Concretament, els dies 17 i 24 d’abril, des de les 10:00 h fins a les 12:00 h. 

La campanya va començar el mes de març amb un cicle de tallers d’informació alimentària, dirigits a comerciants del sector, i que es va batejar com: “Les etiquetes en els aliments. Un canal d’informació, per la qualitat i la seguretat alimentària”. 

Aquest curs, es va fer a la sala d’actes de l’Antic Hospital, es va dirigir especialment als paradistes dels mercats municipals ja que, com a gestors d’establiments alimentaris, són responsables de proporcionar informació clara i precisa als clients sobre els productes que venen.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *