INGREDIENTS (per a 2 persones)
2 Potes de porc tallats en 4 trossos
Sal
Alls
1 Ceba
6 gambes
Per al sofregit necessitem:
1 ceba
alls
1 tomàquet
1 got de vi blanc
Per a fer la picada:
Ametlles i avellanes torrades
pa torrat
Julivert
Posem les potes de porc cobertes amb sal i les deixem a la nevera d’un dia per l’altre, aquest pas la Manoli no el fa, però nosaltres sempre les curem amb sal.
Potes d’un dia per l’altre.
El dia següent les netegem ben netes, i les posem a l’olla exprés, amb 3 o 4 grans d’all, la ceba tallada a trossos grans i cobertes d’aigua. Tapem l’olla i quan comença a xiular, les deixem 30 minuts.
En una cassola hi posarem la ceba tallada ben fineta, un parell d’alls laminats, deixem que quedin transparents i afegim el tomàquet, les potes, un parell de cullerades del suc de la cocció i el got de vi blanc, si no heu curat les potes, és moment d’afegir la sal. Tapem la cassola i deixem que faci xup-xup, una mitja hora. Passat el temps afegim la picada que farem amb les avellanes, ametles, el pa torrat i el julivert. I també hi posem les gambes, ho deixem 5 minuts tapat. I parem el foc.
Esperem que us animeu a fer-la!