La receta d’aquesta setmana porta la Marta del blog de cuina padenous fins a la parada de carn ecològica El Taulell Ecològic del Mercat Central i ens prepara filet de vedella (concretament un tros de cap de mort que a la mateixa parada anomenen “boleta”) al forn!!
Aquesta peça és ideal per fer com a un rosbif però la mida és ideal si cuinem per a dues persones. Tenim dues opcions: o marinem la peça de carn durant 24 hores, abans de coure-la, o la cuinem directament.
En haquets cas, opter per la segona opció, escalfant el forn a 200 graus.
Salpebrem el filet i el posem en una safata d’anar al forn amb un bon raig d’oli, un got generós de vi blanc, uns quants alls i, sies vol, farigola o/i romaní. Baixem el forn a 180 graus i posem la safata a dins.
La deixarem 15 minuts. Si voleu que estigui un pel més cuita la podem deixar 18 minuts, però carn ecològica i bona, millor un pèl crua. La servirem amb patates fregides.
I res més, gaudir de la bona companyia i d’un bon vi!!