Al capdavant del bar del Mercat del Carrilet hi trobareu la Guille. La seva especialitat són els “callos” i els peus de porc, recuperem la visita que li va fer la Marta del blog de cuina padenous
«Vaig quedar amb la Guille un dissabte… A les vuit del matí! Jo preparada per a un esmorzar de forquilla i ella preparada per ensenyar-m’ho tot! Fa cinc anys que és davant del Bar del Carrilet amb la seva filla, però porta molts anys rera uns fogons a la zona costera!
Peus de porc
I la recepta, potes de porc tallades a trossos (de les meitats a trossos), les fem bullir i després resevem l’aigua que afegirem al sofregit.
Fem un bon sofregit de ceba i tomàquet, una picada, all i julivert, un xoriço, però el picant el fa amb “cayena”, molt d’amor i a foc lent!!
Afegirem les potes, una mica de l’aigua del bull, i …
…i llestos, per a llepar-se’n els dits!!»
Gràcies Marta!