Els paradistes dels Mercats de Reus traslladen el «Menja’t el Mercat» a exproReus, on aquest dissabte faran fins a tres tallers de cuina amb productes frescos del Mercat Central i del Mercat del Carrilet.
Una de les apostes de la 46a edició d’exproReus és la gastronomia i enguany els Mercats de Reus hi participen activament si bé ja en edicions anteriors hi han col·laborat amb l’aportació de productes frescos per a les demostracions de cuina.
Així, aquest dissabte 8 d’octubre a la tarda, a l’espai del showcooking situat a l’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup, dos paradistes del Mercat del Carrilet i un del Mercat Central ensenyaran al públic com s’elaboren alguns dels productes que venen al mercat i quins són els ingredients de la temporada de tardor.
L’horari i el detall dels tallers, que són gratuïts, és el següent:
De 18:15 a 19h. Taller d’hamburgueses casolanes a càrrec de carnisseria Bigorra del Mercat del Carilet.
De 19:15 a 20h. Taller de cuina de tardor amb ingredients de temporada a càrrec de Fruites Borràs del Mercat del Carrilet.
De 20.15 a 21h. Taller de llonganisses casolanes a càrrec de Casa Borrull del Mercat Central.