Els paradistes dels Mercats de Reus traslladen el «Menja’t el Mercat» a exproReus, on aquest dijous faran dos tallers de cuina amb productes frescos del mercat.
Una de les apostes d’exproReus és, una edició més, la gastronomia i els Mercats de Reus tornen a participar activament en el programa de demostracions de cuina.
Aquest dijous 12 d’octubre a la tarda, a l’espai del showcooking situat a l’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup, dos paradistes del Mercat Central ensenyaran al públic com s’elaboren alguns dels productes que venen al mercat i els cuinaran en directe.
L’horari i el detall dels tallers gratuïts és el següent:
A les 18:00 h. Taller de llonganisses casolanes a càrrec de Casa Borrull, del Mercat Central.
A les 19:00 h. Taller de minihamburgueses i tastets de bou Angus a càrrec de Carnisseria Antònia, del Mercat Central.
Reus, 10 d’octubre de 2017