CÓCTEL DE LLAGOSTINS, a càrrec del restaurant SAL GROSSA
Taller de Cuina «Ara dijous també», el dijous 4 d’abril al Mercat Central.
Recepta:
CÓCTEL DE LLAGOSTINS ”SAL GROSSA”
INGREDIENTS:
– 10 llagostins.
– 3 alvocats.
– 1/2 ceba tendra.
– 1 tomàquet madur.
-1/2 llimona.
– Nata líquida.
– Farina.
– Pebre vermell picant.
– Sal.
– Pebre negre.
– Oli de girasol.
– Germinats ( de ceba o de llenties )
– 10 culleretes d’aperitiu.
PER LA CREMA D’ALVOCAT:
En un recipient afegim la polpa dels 3 alvocats amb un pessic de sal, el suc de 1/2 llimona i 1/2 got de cafè de nata líquida, es tritura fins que quedi una crema espessa. Piquem en daus petits la ceba tendra i el tomàquet madur, ho incorporem a la crema d’alvocat.
PELS LLAGOSTINS:
Fem una barreja amb la farina i el pebre vermell picant.
Pelem els 10 llagostins, els salpebrem i els passem per la barreja de farina i pebre vermell picant.
En una cassola afegim oli de girasol, quan està calent fregim els llagostins durant 15 segons per no cremar el pebre vermell picant, els escorrem amb paper absorbent per treure l’ excés d’oli.
PRESENTACIÓ:
Sobre les culleretes, afegim la crema d’alvocat, col·loquem els llagostins ( 1 per cullera ) sobre la crema i un pessic de germinats.
Restaurant SAL GROSSA
Port Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, local 16 – Telèfon 977 820 373