Per Nadal, més premis que mai als Mercats de Reus god_m3rc4r3us 23 de novembre de 2017

Per Nadal, més premis que mai als Mercats de Reus

Aquest Nadal els Mercats de Reus fan una campanya de rècord, amb més premis que mai per regalar als clients dels Marxants, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet. Amb l’objectiu de promoure la compra però també per agrair la fidelitat dels clients al llarg de tot l’any, els tres mercats incrementen els diners destinats a promocions: només en xecs de compra sortegen 16.500 euros, una xifra que duplica la de 2015, quan es van regalar 8.500 euros. A més, com cada any, s’han preparat per obrir al públic més hores i facilitar les compres la vigília de les festes.

Els mercats han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet i les butlletes dels Marxants es poden bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen més premis que mai. Comencen sis setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: aquest 2017, entre els tres mercats es repartiran 16.500 euros en xecs de compra, 200 pernils, 100 lots de Nadal, 5.000 bosses de compra reutilitzables, 3 televisors, 5 lots d’estris de cuina i 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu.

Segons la regidora de Projecció de Ciutat i responsable dels mercats municipals, Montserrat Caelles, «els tres mercats participen de la campanya que uneix tot el comerç de la ciutat per Nadal i ho fan amb un munt de premis i activitats per atraure i premiar els clients de Reus i de la seva àrea d’influència. Els Mercats de Reus es tornen a promocionar conjuntament amb l’objectiu de posar en valor l’experiència, la qualitat, la confiança i la varietat que caracteritza l’oferta dels mercats municipals.»

Els Mercats de Reus ja ho tenen tot a punt per rebre el Nadal, el protagonisme torna a ser pels cors que incorporen els productes que trobem a les parades dels mercats i els marxants, vestits de festa amb un fons vermell i la il·luminació nadalenca. Aquest divendres, coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal de ciutat, els mercats també encendran la decoració.

Regals per a tots els clients
Els primers de començar a repartir regals són els Marxants, que enceten la campanya de Nadal dels Mercats de Reus aquest dissabte: tots els dilluns i dissabtes laborables entre el 25 de novembre i el 30 de desembre, comprant a les parades del mercat ambulant es pot participar en el sorteig de 400 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 100 lots de Nadal i 3 televisors. Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d’informació de la campanya, instal·lat un any més davant de l’escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.

Al Mercat del Carrilet, la campanya de Nadal comença l’1 de desembre i acabarà el 5 de gener; els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis són 1.200 xecs regals de 5 euros –per comprar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2018– i 2.500 bosses de compra reutilitzables. A més, regalen 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu.

El Mercat Central també comença la campanya de Nadal a principis de desembre i l’allarga fins a la vigília de Reis. En aquest cas, els paradistes obsequien els clients amb 650 xecs regals de 10 euros –per comprar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2018–, 2.500 bosses de compra reutilitzables i 5 lots d’estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d’informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros es lliura una butlleta rasca-rasca.

Més hores oberts per facilitar les compres
Com cada any, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet amplien els horaris quan s’acosta Nadal i Cap d’Any per fer més fàcil les compres. Els dies que obren més hores són els següents:

  • El Mercat Central obre el dijous 7 de desembre matí i tarda; els dissabtes 23 i 30 de desembre també matí i tarda i, el diumenge 24 de desembre, obrirà de manera extraordinària de 8.30 a 14.30 h
  • El Mercat del Carrilet obre el dijous 7 de desembre matí i tarda i el dissabte 23 de desembre obrirà també tot el dia.

Tallers, música, teatre, màgia, pintacares i el pessebre de clicks
També és habitual que els Mercats de Reus presentin una àmplia agenda d’actes per acompanyar la visita als mercats durant les festes. Algunes de les activitats repeteixen per la bona acollida dels darrers anys, com ara el pessebre de clicks, que es pot veure per quart any dins d’un taulell del Mercat Central: La Casa dels Clicks s’ha encarregat del muntatge del pessebre, de més de 400 peces repartides en un aparador de 9 metres; es podrà veure del 30 de novembre a Reis.

La programació s’adreça a totes les edats. En el cas del Mercat Central, com a novetat, destaca el taller “Al mercat s’aprofita tot”, en què una paradista ensenyarà com donar un segon ús a les llaunes i caixes que es fan servir com envasos al mercat. A més, tornen a comptar amb una proposta teatral feta a mida de la mà de Bravium Teatre i amb una activitat infantil de pintacares. El 28 de desembre serà el torn de l’alimentació saludable amb un taller de cuina familiar per aprendre a preparar esmorzars i berenars amb fruita.

El Mercat del Carrilet ha escollit la música del Garbuix Duet per acompanyar les compres, amb dues actuacions amb acordió i instruments de vent. A banda, repeteixen activitat infantil amb dues sessions per pintar la cara de tota la canalla que s’acosti al mercat durant les vacances escolars.

Els Marxants tornen a confiar amb el Mag Nebur, que farà dues actuacions, una al mercat ambulant que envolta el Mercat Central i una altra al Mercat del Carrilet. La música de xaranga també torna de la mà dels Bandsonats i, com a novetat destacada, el dissabte 2 de desembre s’ha programat l’actuació del cor de gòspel Singtònics.

Fulletó amb tota la informació: horaris, premis i agenda http://www.reus.cat/sites/reus/files/mercats_nadal17_fulleto_activitats.pdf