Els Mercats de Reus premien als clients amb 8.500 euros durant la campanya de Nadal god_m3rc4r3us 2 de desembre de 2015

Els Mercats de Reus premien als clients amb 8.500 euros durant la campanya de Nadal

Els Mercats de Reus ja estan a punt per Nadal i preparats per obrir al públic més hores que la resta de l’any per facilitar les compres de cara a les festes. A més, comprar als Mercats de Reus durant la campanya de Nadal té premi: cada mercat premia als seus clients amb tota mena de regals per incentivar la compra i agrair-los la fidelitat de tot l’any.

Aquest Nadal els Mercats de Reus es tornen a promocionar conjuntament amb la campanya «Jo estimo els Mercats», amb un cor de protagonista que transmet proximitat, format per la infinitat de productes que trobem a les parades. Aquest és el cinquè Nadal que els Mercats es promocionen conjuntament amb l’objectiu de campanyes anteriors: posar en valor l’experiència, la qualitat, la confiança i la varietat que caracteritza l’oferta dels mercats municipals.

mercats_nadal15_slider

 

 

 

«Jo estimo els Mercats, per Nadal més que mai»

«Aquesta unió –en paraules de Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat i responsable dels Mercats de Reus– els fa més visibles i alhora referma l’aliança imprescindible entre els Marxants, el Mercat del Carrilet i el Mercat Central. A la vegada que els tres Mercats també participen de la campanya de Nadal que uneix tot el comerç de la ciutat.»

Els mercats municipals han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet o els vals dels Marxants es podran bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen premis immediats. A partir del 4 de desembre comencen cinc setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: en total es repartiran 200 lots de Nadal, 200 pernils, 8.500 euros en vals de compra, 3.000 calendaris, 3 televisors, 5 lots d’estris de cuina i 1.500 bosses de compra reutilitzables.

 

Regals: xecs descomptes, lots de Nadal, pernils i sortejos

Els paradistes del Mercat Central comencen la campanya aquest divendres, 4 de desembre i l’allarguen fins al 5 de gener, sortegen 200 lots de Nadal, 250 xecs regal de 10 euros i 5 lots d’estris de cuina Valira. A partir de 6 euros de compra es lliurararà una butlleta rasca-rasca per aconseguir els premis al punt d’informació del Mercat.

En el cas del Mercat del Carrilet, la campanya comença el 9 de desembre i acabarà el 5 de gener, els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis seran 800 xecs regal de 5 euros, que es podran bescanviar en compres a les parades del Mercat fins al 29 de febrer de 2016. Aquesta setmana, però, a les parades ja regalen 3.000 calendaris de 2016 amb receptes de cuina i la imatge del Mercat del Carrilet.

Els Marxants de Reus, tots els dilluns i dissabtes laborables entre el 5 de desembre i el 4 de gener, sortegen 200 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables i 3 televisors. Els regals es lliuren a l’acte al punt d’informació que s’instal·la davant de l’escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat ambulant.

 

Més hores per facilitar les compres

Les dates d’obertura extraordinària s’acosten a Nadal i Cap d’Any:

  • El Mercat Central obrirà matí i tarda els dies 22, 23 i 30 de desembre. I les vigilíes, 24 i 31 de desembre, allarga l’horari del matí fins a les16 h.
  • El Mercat del Carrilet obrirà matí i tarda els dies 23 i 30 de desembre. I les vigílies, 24 i 31 de desembre, allarga l’horari del matí fins a les15 h.

foto_151201_nadal_mercats_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pessebres de clicks, música i màgia

Com cada Nadal, la campanya s’acompanya d’una programació d’activitats adreçada al públic infantil i familiar. Des d’aquesta setmana, es pot veure a cada mercat un pessebre de clicks dins d’un mostrador, a l’alçada de la canalla. La Casa dels Clicks s’ha encarregat del muntatge dels pessebres al Mercat del Carrilet i al Mercat Central, que estaran exposats fins a després de Reis.

La música anirà a càrrec de la Txaranga Bandsonats, que han actuat en diverses ocasions als Mercats de Reus: dissabte 19 de desembre al Mercat de Marxants i al Mercat Central, entre les 11:00 i les 12:30 h; i el dimecres 30 de desembre, al Mercat de Marxants que envolta el Mercat del Carrilet, entre les 11:00 i les 11:45 h.

I la darrera proposta arriba de la mà del Mag Nebur, que portarà la màgia al Mercat de Marxants i al Mercat Central, el dilluns 4 de gener, amb un espectacle itinerant de màgia de proximitat entre les 11:00 i les 12:30 h.

Tota la informació de la campanya de Nadal, també la trobareu en aquest enllaç: Programa Nadal 2015 Mercats de Reus

201412 MERCATS NADAL dia 24