Fruita dels Mercats de Reus per la Caminada de la Gent Gran god_m3rc4r3us 13 de maig de 2018

Fruita dels Mercats de Reus per la Caminada de la Gent Gran

Els paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carilet han regalat fruita als participants a la Caminada de la Gent Gran 2018, que s’ha fet aquest dilluns 14 de maig. D’aquesta manera, els Mercats de Reus col·laboren amb l’activitat saludable, gràcies 😊🍏🍏

La Caminada oferia dos recorreguts: un de curt (de 3,5 km) i un de llarg (de 5,2 km). La sortida i l’arribada s’ha fet a la plaça de la Llibertat. Caminar és una activitat saludable i que pràcticament no té riscos, ni per a les articulacions ni per al cor.

Aquesta activitat s’inclou dins dels actes de la Setmana de la Gent Gran que organitza la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l’Ajuntament de Reus.