La llista de tapes de «Menja’t el Mercat» 2018 god_m3rc4r3us 24 de maig de 2018

La llista de tapes de «Menja’t el Mercat» 2018

Remenat de bolets amb espàrrecs, rosbif amb herbes del Montsant, caprici argentí, hamburgueses de tot tipus, arròs negre, fideuà, llonganissa de pollastre amb set verdures…

Aquestes són algunes de les propostes que comparteixen espai amb les tapes de les parades que es mantenen fidels a la seva recepta des de la primera edició: arrós cremós de botifarra negra, pa torrat amb carpaccio de bacallà macerat i tomàquet italià, font de xocolata amb broqueta de fruites, pernil sensació ibèrica, tàrtar de vedella o menjablanc.

L’oferta de tapes d’enguany és d’una vintena de propostes que s’han recollit en un tríptic que incorpora la informació de les parades que participen al «Menja’t el Mercat», amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació en un plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les.

Fulletó amb tota la informació

L’oferta de plats es completa amb la degustació de vins de la DO Montsant, amb la participació un cop més del Celler Cingles Blaus, i amb les begudes del bar que hi ha a l’interior del recinte, la Cafeteria Daniel Salinas, que en aquesta edició també disposarà d’un segon punt de venda a l’altre extrem del mercat per oferir un millor servei.

Amb la presència de Vermut de Reus

L’oferta de begudes es completa aquest 2018 amb la degustació de Vermut de Reus. L’Agència Reus Promoció tindrà per primer cop un estand promocional on es podran degustar les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. Per degustar un got de Vermut de Reus només caldrà adquirir un tiquet de beguda a un dels 2 punts de venda i informació de «Menja’t el Mercat».