Aquest dissabte la plaça del Mercadal recupera el mercat a l’antiga god_m3rc4r3us 14 de juny de 2024

Aquest dissabte la plaça del Mercadal recupera el mercat a l’antiga

Dissabte, 15 de juny, a partir de les sis de la tarda, la plaça del Mercadal recupera el «Mercat al Mercadal», l’activitat que va fer popular la plaça. I ho fa un any més sota la coordinació de Reus Cultura i amb la participació de l’Associació de paradistes del Mercat Central, el Bravium Teatre i l’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona.

Aquesta és una de les activitats previstes per aquest cap de setmana i és un dels actes previs més populars de la Festa Major de Sant Pere 2024: «Agafeu el cistell i veniu a comprar a dotzenes, a grapats i a unces.»

El «Mercat al Mercadal» és una recreació històrica, amb personatges vestits de l’època, compradors i venedors de les parades del mercat, tal com es feia a la plaça a mitjans del segle XX. També s’hi podran veure oficis antics o les autoritats de la población, enmig de les parades de fruita, verdura o embotit.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *