Nou concurs sobre els Mercats a Canal Reus TV god_m3rc4r3us 8 d'abril de 2014

Nou concurs sobre els Mercats a Canal Reus TV

Comença la gravació de Marca’t un mercatel concurs sobre els Mercats de Reus de Canal Reus TV. Tots els concursants que hi participen tindran premi. El guanyador final obtindrà un val de compra als Mercats de 500 €

 

Canal Reus TV prepara un concurs per posar a prova els coneixements que tenen els ciutadans sobre els mercats de la ciutat. El programa, que porta per títol Marca’t un mercat, s’està gravant aquests dies al Mercat Central i s’emetrà després de Setmana Santa a Canal Reus TV.

 

El concurs consta de 8 capítols, que s’emetran setmanalment. A cada programa hi haurà un candidat que haurà de superar diverses proves relacionades amb els mercats: proves de càlcul, d’habilitats, endevinar els ingredients de receptes de cuina o contestar preguntes sobre temes relacionats amb els mercats, entre d’altres. Pel sol fet de participar, cada concursant s’emportarà 120€ que podrà gastar a les parades del Mercat Central i Mercat del Carrilet. El concursant que en aquests 8 programes obtingui la millor puntuació passarà a la final, on podrà emportar-se un total de 500€ en vals de compra dels mercats.

IMG_20140410_152938

IMG_20140415_113310