El plànol del Mercat Central amb la llista de tapes de «Menja’t el Mercat» god_m3rc4r3us 15 de maig de 2015

El plànol del Mercat Central amb la llista de tapes de «Menja’t el Mercat»

L’oferta de tapes s’acosta a les 25 i s’han recollit en un trípitic que incorpora la informació de les parades que participen al «Menja’t el Mercat», amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació en un plànol del Mercat perquè sigui més fàcil localitzar-les.

 

Mandonguilles de xai amb salsa d’avellana, croquetes de sípia amb la seva tinta, tàrtar de marisc, xoricets a la sidra, endívia mar i muntanya, mandongo amb poma… Aquestes són algunes de les noves propostes que comparteixen espai amb les tapes de les parades que es mantenen fidels a la seva recepta des de la primera edició: arrós cremós de botifarra negra, carpaccio de bacallà amb tomàquet italià, font de xocolata amb pinxo de fruites, cua de vedella a la jardinera, pernil sensació ibèrica o musclos a la marinera.

 

L’oferta de plats es completa amb la degustació de vins de la DO Montsant, amb la participació del Celler Cingles Blaus, i amb les begudes del bar que hi ha a l’interior del recinte, la Cafeteria Daniel Salinas.