GALERIA FOTOGRÀFICA | «Menja’t el Mercat» 2018, la festa gastronòmica del Mercat Central god_m3rc4r3us 28 de maig de 2018

GALERIA FOTOGRÀFICA | «Menja’t el Mercat» 2018, la festa gastronòmica del Mercat Central

La 8a edició de «Menja’t el Mercat» va repartir aquest dissabte 26 de maig més de 7.500 consumicions, entre tapes i begudes, vins del celler Cingles Blaus i, per primera vegada, Vermut de Reus. La festa del Mercat Central va tornar a ser un èxit i va omplir el mercat des de quarts de set del vespre i fins passades les onze de la nit.

Una vintena de parades van oferir tapes amb el producte fresc elaborat i presentat pels mateixos paradistes: rosbif amb herbes del Montsant, remenat de bolets amb espàrrecs, hamburgueses de tot tipus, arròs negre, fideuà, tàrtar de vedella, carpacció de bacallà o menjablanc són només algunes de les propostes que es van poder tastar.

Les activitats programades per acompanyar la degustació de tapes van tenir molt bona acollida: la festa va començar a l’exterior a la façana del carrer de Sant Joan amb l’espectacle fet a mida per SoulDance, el taller de cuina familiar saludable amb Con eSe de Salud i el concert de música gòspel amb els cors Sons de Gospel i Signtònics, dirigits per Albert Galcerà.