Nova campanya per promocionar els Marxants de Reus a l’estiu «Reus Street Market» god_m3rc4r3us 13 d'agost de 2018

Nova campanya per promocionar els Marxants de Reus a l’estiu «Reus Street Market»

Aquest estiu els Marxants de Reus estrenen la campanya «Reus Street Market» per promocionar els mercats ambulants entre els turistes de Reus i la Costa Daurada, però també entre els residents a la ciutat i la seva àrea d’influència.

En aquesta ocasió, els protagonistes de la campanya són els mateixos paradistes dels Marxants, que conviden a passejar entre les parades del mercat ambulant per remenar i comprar entre la gran varietat de productes que ofereixen.

200 paradistes donen vida al Mercat de Marxants de Reus, que es desplega a l’entorn del Mercat Central tots els dilluns i dissabtes; i els dimecres als carrers adjacents al Mercat del Carrilet. L’activitat dels venedors ambulants, concentrada entre les nou del matí i les dues del migdia,  dinamitza aquestes dues zones comercials i complementa l’oferta de producte fresc dels mercats municipals.

La campanya és visible en diverses cartelleres publicitàries de la ciutat. Els dies dels mercats ambulants es promocionen en un fulletó informatiu, escrit en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. El tríptic es repartirà pels establiments hotelers i oficines de turisme de la Costada Daurada fins a mitjans de setembre. Concretament, se n’han editat 30.000 exemplars que es poden trobar en més de 200 expositors situats en oficines d’atenció turística, hotels i càmpings de Reus i el Baix Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

El tríptic informatiu també es pot trobar a les oficines d’informació turística de Reus, al Gaudí Centre i al carrer de Sant Joan.