El Mercat del Carrilet recapta fins a 1.500 euros per a la Càtedra de Dolor Infantil de la URV god_m3rc4r3us 8 de novembre de 2023

El Mercat del Carrilet recapta fins a 1.500 euros per a la Càtedra de Dolor Infantil de la URV

La festa que va omplir el Mercat del Carrilet el 23 de setembre per commemorar els 40 anys del mercat va tenir un caràcter solidari: la degustació de la fideuada popular era gratuïta, gentilesa de les parades del Mercat del Carrilet, però totes les persones assistents a la festa van poder fer una aportació solidària en benefici de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV.

L’aportació final recollida ha estat de 1.500 euros, que es destinaran a la campanya de la Càtedra «A Reus esborrem el dolor infantil». Els paradistes del Mercat del Carrilet, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, Josep Baiges, han lliurat la recaptació al doctor Jordi Miró, director de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV – Fundación Grünenthal.

La Càtedra de Dolor Infantil de la Universitat Rovira i Virgili es va crear l’any 2015 gràcies al finançament de la Fundación Grünenthal. Va néixer per a promoure, facilitar i recolzar la investigació especialitzada en dolor infantil; impulsar la formació de professionals sobre dolor infantil; i oferir la millor assistència sanitària i humana als nens i joves que ho necessitessin. Està dirigida pel Dr. Jordi Miró, qui també coordina el programa de tractament del dolor crònic infantil de l’Hospital Sant Joan de Reus –un programa gratuït i únic a l’Estat. La Càtedra és la unitat amb major impacte en la recerca sobre dolor infantil de l’Estat i una de les més importants a nivell europeu.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *