El Mercat Central acull la sessió fotogràfica de la Ganxet Pintxo 2024 god_m3rc4r3us 25 de març de 2024

El Mercat Central acull la sessió fotogràfica de la Ganxet Pintxo 2024

El Mercat Central de Reus ha acollit, aquest divendres 22 de març, la tradicional sessió fotogràfica de la Ganxet Pintxo que enguany se celebrarà del 9 al 26 de maig. Els trenta-set establiments participants d’aquesta edició han presentat les seves creacions davant de la xef i assessora gastronòmica, Eva Hausmann, la qual ha estat l’encarregada de donar els darrers consells a les creacions, en una edició marcada per destacades novetats i la potenciació, de nou, dels productes de proximitat de qualitat.

Més dies de Ganxet Pintxo
Aquest 2024 la Ganxet Pintxo arriba carregada de novetats per al públic, però també per als restauradors. En primer lloc, cal destacar que només se celebrarà una edició de la ruta de tapes de referència al territori i que, en paral·lel, s’allargarà una setmana més del que acostuma a ser habitual. En aquest sentit, el coordinador de la Ganxet Pintxo i vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista, ha destacat que “l’objectiu és fer de la Ganxet Pintxo, encara més, un dels esdeveniments en majúscules de la primavera a la ciutat i també del territori”, fent valdre el fet d’incloure un altre cap de setmana a la ruta i poder destinar tots els recursos pressupostaris en una sola edició.

Així mateix, Batista ha refermat la nova proposta de fer una única ruta de la Ganxet Pintxo durant la primavera, en una temporada “on torna el bon temps i torna a venir de gust sortir al carrer com a motiu social”. A més, el coordinador de la Ganxet Pintxo considera que aquesta decisió “dona l’opció als restauradors i restauradores d’aprofitar més el material gràfic de la ruta i els serveix de porta d’enllaç amb Sant Joan, Sant Pere i l’estiu”.

Aposta per les xarxes socials amb els restauradors
La Ganxet Pintxo 2024 farà una aposta ferma per les xarxes socials i la participació dels usuaris de la ruta i els restauradors. D’aquesta forma, s’han previst tres sortejos entre el públic on se sortejaran tiquets bescanviables per tapes dels establiments participants, entrades per a PortAventura, Infinitum Beach Club o lots per cortesia de l’Agència de Reus Promoció, entre d’altres propostes que s’aniran desvetllant durant les pròxime setmanes.

Però no només els usuaris de les xarxes socials de la Ganxet Pintxo podran ser afortunats enguany. Els restauradors tindran la possibilitat de participar en un sorteig amb premis molt destacats amb la voluntat que també els restauradors se sentin part de la ruta. El primer guanyador participarà en l’Espai Gastro de la Reus Viu el Vi 2024 de forma gratuïta, mentre que el segon i el tercer obtindran barrils de cervesa gratuïts per cortesia d’Estrella Damm, empresa patrocinadora de la Ganxet Pintxo. 

La presentació de les tapes ha comptat també amb la participació de Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat, i de Josep Baiges, regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica i Coneixement.

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el Patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *