«Viu el Carrilet!», nova programació d’activitats per a tota la família al Mercat del Carrilet god_m3rc4r3us 4 d'abril de 2024

«Viu el Carrilet!», nova programació d’activitats per a tota la família al Mercat del Carrilet

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Relacions Ciutadanes i Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, ha organitzat un programa d’accions per dinamitzar el Mercat del Carrilet. Amb la c ol·laboració dels paradistes, s’han preparat una desena d’activitats que s’allargaran tota la primavera sota el lema «Viu el Carrilet!».

L’oferta proposada inclou demostracions de cuina, activitats infantils, tallers de dibuix i, fins i tot, balls en línia. El primer acte tindrà lloc aquest dissabte 6 d’abril, amb una demostració de dibuix en directe, i la programació acabarà a les portes de l’estiu, el divendres 21 de juny amb un taller de cuina.

El programa complert d’activitats és el següent:

  • Dissabte 6 d’abril, de 10.30 a 12 h. “Aprèn a pintar”: si t’agrada dibuixar i pintar pots venir a acompanyar a l’artista local mentre pinta en directe al Mercat del Carrilet.
  • Dissabte 20 d’abril, d’11 a 12 h. “El Nen Sense Nom”: escolta el conte a càrrec de Monika Escuer Ros, escriptora de contes màgics de Reus.
  • Divendres, 26 d’abril, de 18 a 19.30 h. “Li donem un tomb a les amanides”: innovem amb nous ingredients i noves formes el plat estrella del bon temps.
  • Dimarts 30 d’abril, de 10 a 12 h. Gaudeix mirant les classes obertes de ball en línia amb coreografies i música festiva per a ballar de manera individual i en línia. Aquesta activitat es realitza cada setmana al casal de gent gran del centre cívic Migjorn.
  • Divendres 10 de maig, de 10.30 a 12 h. “Aprèn a pintar”: si t’agrada dibuixar i pintar pots venir a acompanyar a l’artista local mentre pinta en directe al Mercat del Carrilet.
  • Dimarts 14 de maig, de 10 a 12 h. Balls en línia
  • Dissabte 25 de maig, de 10.30 a 12 h. “Segells d’estampació amb verdures”: en aquest taller aprendrem realitzar i dissenyar segells amb verdures per realitzar estampacions creatives i divertides.
  • Dimarts 11 de juny, de 10 a 12 h. Balls en línia
  • Divendres 21 de juny, de 18 a 19.30 h. “Batuts Detox”: els batuts Detox o depuratius s’han convertit en una de les modes més sanes dels últims anys. Descobreix els beneficis d’aquests sucs per mantenir-te sa, depurar el teu cos i consumir tots els nutrients de les fruites i les verdures.

Totes aquestes activitats s’emmarquen en la commemoració dels 40 anys del Mercat del Carrilet.

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *