Tàrtar de 2 salmons amb guacomole, recepta de Jordi Solé god_m3rc4r3us 26 d'abril de 2013

Tàrtar de 2 salmons amb guacomole, recepta de Jordi Solé

TÀRTAR DE 2 SALMONS AMB GUACOMOLE I ARRÒS VENERE

Taller de cuina amb el cuiner Jordi Solé dins del cicle gastronòmic de primavera al Mercat del Carrilet, el divendres 26 d’abril

Ingredients:

Tartar de 2 salmons:

200 gr salmó fresc

200 gr salmó fumat

¼ ceba petita

Llimona

Julivert

Oli oliva

Guacamole:

1 alvocat

1 tomàquet madur

¼ ceba petita

Llimona

Julivert

Oli oliva

Arròs Venere

 

Aros d’inox

 

 

Elaboració:

Tartar de 2 salmons:

Picar el salmó fresc i el salmó fumat ben finet. Incorporar la ceba, unes gotes de llimona per a coure lleugerament el salmó fresc, afegir julivert picadet (cebollí, anet, alfàbrega, fonoll) per assaborir el conjunt, salpebrar i ruixar amb oli. Barrejar bé. Reservar.

Guacamole:

Triturar l’alvocat, barrejar amb unes gotes de llimona, julivert picat, tomàquet picat sense llavors, ceba picadeta i oli

Bullir l’arròs amb 3 parts d’aigua lleugerament salada. Escorrer bé. Adobar amb una mica de pebre i oli.

Muntar amb l’ajut de l’aro inoxidable l’arròs com a base, a sobre una capa de guacamole i a sobre una capa de tartar de salmons.

Espolsar julivert picat per sobre.

 

IMG_20130426_175928

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *